Community / Vragen
Bij zelf voor Uitstellen kiezen ook melding om overnieuw te zaaien?
Krijg je via deze weg dan uiteindelijk de melding dat ik het zaaien opnieuw moet gaan proberen of is het na twee keer uitstellen dan toch slim om eens met de Bot te "overleggen" ?